Tara Cynara Newley

(Liittyy juttuun Pelastava sukunimi)

En voi olla kertomatta pikkujuttua tuolta samaiselta reissulta Sääsken Kaijan luona. Olin just lähdössä sieltä Los Angelesista SanFransiscoon aamupäivällä. Lentokentällä PanAmin VIP-huoneessa oli tyhjää. Katselin lehtiä  kun huomasin että pitkässä pöydässä sai sekoitella itse ilmaisia drinkkejä. Kokeilin muistuisko Bloody Mary mieleen ja aloin askarrella.

Kuulin pian selän takaa kipittäviä askelia:

– kip-pik-kip ja sitten kantava neitin ääni pyysi:

– Hai – olen Tara – Voisitko tehdä minulle samanlaisen!

Maailmanmiehenä tietysti sekoittelin samanalaisen. Ojensi neidille ja palasin sanomalehden pariin pöytääni.

No neiti kipitti viereen ja alkoi jutella. Oli ollut puolen vuotta Tahitilla ja menossa Lontooseen. Hän oli ollut äitinsä synttäreillä ja viipynyt kevääseen Havajilla. Hän veti lompsastaan esiin valokuvan ja näytti sitä. Hän poseerasi siinä Joan Collinsin kanssa. Tunnistin toki hänen äitinsä heti, mutta en kommentoinut.

– Äiti on hyvin säilynyt – eikö olekin tivasi neiti tämmöiseltä 100-kiloiselta pyöreäpäiseltä 182 senttiseltä jöröltä suomalaiselta.

– YOU HAVE GOOD GENITALS! tuumasin kommenttia neitille  siihen väliin  ihan totisesta naamasta kuvaa katsellessa.

Neiti meni sinipunaiseksi, kyynel puristui silmäkulmasta ja suu puristui suppuun.

Huomasin itsekin että meni vähän pieleen. Piti sanomani että GEENIT!

Että sellainen sanaseppo sitä ollaan – ja jännittävät hetket olivat vasta seuraavana päivänä kun MINULTA KYSTTIIN NIMEÄ! Onneksi silloin lasuin sen riittävän kiinnostavasti.

Selvyyden vuoksi – neiti oli oikeasti maailmankuulun elokuvatähti Joan Collinsin v. 1963 syntyt Tara-tytär – iskelmälaulaja Tara Cynara Newley. Hän lensi sinne LONTOOSEEN  MINUN MATKALAUKKUNI MUKANAAN, kun minä jäin esittelemään itseäni sinne Friscoon lelukaupan kiihkeälle vartijalle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *