Uudet kommentit

Sukutapaaminen

Sukuseuran 65-vuotisjuhla pidetään Iisalmessa Metsäpirtillä lauantaina 04.08.2012.

Osallistumismaksu on 28 € aikuisilta, 14 € 6-12 vuotiailta ja ilmainen alle 6-vuotiaille. Maksu sisältää tervetulokahvin, lämmin ruoka (kalaa, broileria, karjalanpaistia) lisukkeineen ja lopetuskahvit. Osallistumismaksu suoritettava etukäteen sukuseuran tilille FI 8450 6806 4011 0605 (on samalla ilmoittautuminen juhliin).

Juhla alkaa klo 09.00 ilmoittautumisten vastaanotolla Metsäpirtillä. Juhlapuheen pitää teologian tohtori, Kirkon ulkoasiain osaston johtaja, kirkkoneuvos Kimmo Kääriäinen.

Tarkempi ohjelma löytyy tältä sivulta.

3 kommenttia artikkeliin Sukutapaaminen

 • Ritva Lappalainen

  Olipa mukavaa tavata suuri joukko sukulaisia eilisessä sukutapaamisessa Iisalmessa! Kiitokset kaikille osallistuneille ja terveiset kaikille muille, jotka eivät tälläkertaa päässeet mukaan, mutta tervetuloa seuraavalla kerralla.
  Innokas puheensorina täytti tuontuostakin salin, tutkittiin karttoja, katseltiin kuvia ja asiakirjoja, etsittiin netistä talonpaikkoja, kuuneltiin suvun jäsenten esittelyä, vaihdettiin kuulumisia.
  Tyhjensin tuossa pienen ”attaseani” = muovipussi ja keräsin talteen paperipalaset joissa on nimiä yhteystietoineen odottamassa vastauksia. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian kun vain ennätän kaivaa noista mapeista tiedot esille.
  Juhlapuhujalle, Kimmo Kääriäiselle terveisiä, että lainaamasi kynä jäi minulle. Sehän on merkki siitä, että on asiaa tulla seuraavaan sukukokoukseen. Niinhän sitä ennen sanottiin, että jos hattu jäi lähtiessä naulakkoon, niin se oli merkki, että henkilö palaa vielä taloon. Siis kiitokset hyvästä juhlapuheesta ja tervetuloa seuraavaankin sukukokoukseen.
  Terveisin Ritva Lappalainen Iisalmesta

Kommentoi