Uudet kommentit

Suvun vaiheita

5 kommenttia artikkeliin Suvun vaiheita

 • Anja Tsokkinen

  Huom. Suvun vaiheita: kääriäistutkimuksia ja -tutkijoita ei avaudu lukijoille.

  • Markus Koskela

   Hmmm.. Minulla kyllä näyttäisi toimivan. Huomasithan, että linkki osoittaa alkuperäiseen Word-tiedostoon, joten se ei avaudu selaimessa tavallisena verkkosivuna.

 • Ritva Lappalainen

  Minulla avauti hyvin. Tämä on todella hyvä ja tärkeä artikkeli Anja, kiitos! Yleisimmin esitettyjä kysymyksiä sukuseuralle on juuri nämä asiat – siis mistä löytäisin lisätietoa omasta sukuhaarastani ja keneltä voisin tiedustella lisää.

 • Arja Abe os. Kääriäinen

  Haluaisin tietää onko Kääriäinen- tutkimuksista kirjaa tai muuta julkisista materiaalia? Olen isäni kautta Kääriäinen, jonka perimästä tiedän, että hänen esi-isänsä ovat asuneet Nerkoon kylässä,
  Aku Kääriäisen kotitalo oli Nerkoonkylä N:o 3 (myöh. N:o 11) Kääriälä. Siirtyi talolliseksi Ruotaanmäki N:o 9 Kirma – nimiseen taloon. Siirtyi myöhemmin talolliseksi Ruotaanmaki N:o 1 Ruotaanmäki nimiseen taloon lopulta mökkiläisenä Ruotaanmäki n:o 1.
  En ole vielä suvun jäsen, mutta kun saan lisätietoa sukuni yhteydestä Kääriäisen sukuun, olisin halukas liittymään sukuseuran jäseneksi.
  Kiitän etukäteen, jos saan lisätietoa.

  • Ritva Lappalainen

   Hei Arja, lähetä osoitteesi minun sähköpostiini, niin lähetän sinulle Sukukirjan. Kirjan hinta on 5 €+postikulut. Kirjan on laatinut 1947 rovasti Taavi Kilpi. Kirja alkaa Nerkoolta no 3 (sittemmin Nekoo no 11 Petter (Pekka) Kääriäinen s. 1724. Anteeksi näin myöhäinen vastaukseni.

Kommentoi